Jota skadad – blir borta i två veckor

Bild till nyheten Jota skadad – blir borta i två veckor
Diogo Jota fortsätter att vara otursförföljd. Efter målet mot Fulham senast tvingas han återigen sitta vid sidan på grund av en ny skadekänning.

Efter att ha tvingats till en frånvaro på nästan tre månader har Diogo Jota varit tillbaka i spel under de senaste matcherna. Gång efter annan har han visat hur viktig han är för laget med sin effektivitet framför mål och så även i söndags när han gjorde 3-1-målet mot Fulham.

Olyckligt nog kommer Jürgen Klopp behöva klara sig utan sin portugisiske anfallare på nytt. På presskonferensen inför Everton meddelade managern följande:

– Diogo gjorde sitt mål, kände någonting och vi har nu fått reda på att det fanns någonting där och att han kommer vara borta i ungefär två veckor.

– Jag kan inte säga så mycket om det. Han fick en smäll och kände av lite i höften. Han kunde hantera det, han startade inte, sedan startade han senast, gjorde målet och kände av det. Det är bara en liten känning, men det är sent på säsongen. Det är inte en fantastisk period att bli skadad.

Managerns besked innebär att Jota troligtvis kommer att missa matcherna mot Everton, West Ham och Tottenham. Förhoppningsvis kan han vara tillbaka till den näst sista ligamatchen mot Aston Villa som spelas 13 maj.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer