Trio väntas erbjudas nya kontrakt inom kort

Bild till nyheten Trio väntas erbjudas nya kontrakt inom kort
Jarell Quansah sägs vara i färd med att få ett nytt kontrakt efter en imponerande debutsäsong. Högst på priolistan står dock förhandlingar med två nyckelspelare i den röda truppen.

Liverpools nye sportdirektör Richard Hughes, som officiellt tar sig an uppdraget med start 1 juni, står inför en hektisk sommar där grunden för en ny era med – vad allt tyder på – Arne Slot vid rodret som ny tränare.

En av uppgifterna som står högt upp på priolistan är att se över kontraktsläget i truppen. En spelare som väntas belönas med ett nytt avtal är Jarell Quansah. Mittbacken blev snabbt en självklar del av Jürgen Klopps trupp efter att ha fått chansen att visa upp sig under försäsongen.

21-åringen har gjort 29 framträdanden denna säsong och enligt Fabrizio Romano är han en av spelarna som klubben vill erbjuda ett nytt kontrakt. Med tanke på att engelsmannen skrev sitt senaste kontrakt som akademispelare 2023 kan han förvänta sig en rejäl löneökning. 

Att säkra upp mittbacken på ett förbättrat avtal kan vara av stor betydelse med tanke på att Joel Matip väntas lämna i sommar. 

Trent och Van Dijk är prio

Lite mer brådskande är det för Hughes när det kommer till några av de största namnen i laget. Trent Alexander-Arnold och Virgil van Dijk har i dagsläget kontrakt som löper ut sommaren 2025 och enligt Romano är det dessa spelare som kommer att stå högst upp på priolistan när det gäller nya avtal.

Mohamed Salah har även han ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong, men han nämns inte av Romano även om journalisten skriver att förhandlingar med "andra toppspelare" utöver Alexander-Arnold och Van Dijk är aktuella.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer